На Рівненщині промишляли псевдополіцейські

Опубліковано:

На Рівненщині група реагування патрульної поліції виявила “Mercedes” поблизу будинку 51-річної заявниці. У мікроавтобусі перебувало двоє чоловіків 43 і 41 років та 17-річний хлопець.

Ще двоє чоловіків, які перебували поблизу автомобіля, під час розмови раптово кинулися втікати у ліс, інформує “Гуд ньюз УА”.

За кілька годин одного втікача затримали в с. Пляшева, коли той чекав маршрутку до Рівного. Ним виявився 50-річний мешканець Рівненського району.

Під час огляду будинку жінки і прилеглої території, поліцейські виявили розірване посвідчення співробітника одного з правоохоронних органів. Документ мав явні ознаки підробки. Слідчі вилучили і відправили його на експертизу.

Потерпіла пояснила, що чоловіки увірвалися в її будинок, представилися працівниками спеціалізованого правоохоронного органу і почали проводити обшук. Тоді вона почала бити на сполох, адже ніколи не мала проблем з Законом.

У мікроавтобусі поліцейські виявили електричні інструменти, ломи, лопати і наручники.

У поліції за цим фактом відкрили кілька кримінальних проваджень. Поліцейські проводять перевірку дій цих осіб, а також встановлюють всіх учасників події.

Про Захід