Школяр вкрав мобільник і подарував його дівчині

Опубліковано:

Правоохоронці Виноградівщини розкрили крадіжку мобільного телефону, який належав 20-річному жителю районного центру села Новоселиця. За словами заявника, сума збитку склала 3600 гривень.
Працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничними встановили особу підозрюваного в крадіжці та затримали 17-річного мешканця села Королево. Як встановили правоохоронці, юнак викрав з автомобіля потерпілого телефон та після подарував його свої дівчині. 
Крадену річ — мобільний телефон працівники поліції вилучили та після проведення необхідних слідчих дій його повернуть власнику. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 
Окрім цього злочину, неповнолітній підозрюється у ряді інших крадіжок майна скоєних на території району. Щодо нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За всіма фактами крадіжок проводиться досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід