В Ужгороді відбувся чемпіонат міста з футзалу

Опубліковано:

Закарпатські рятувальники вибороли “бронзу”, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області. 

Другий рік поспіль в Ужгороді проходить чемпіонат міста з футзалу – Ужгородська футзальна ліга (УФЛ). Сезон 2017/2018 розпочався ще 11 листопада 2017 року і завершився 3 березня 2018. Участь у ньому взяла й команда рятувальників Закарпатської області СК “Рятівник”.

Після кваліфікації команда рятувальників потрапила до групи “Б” першої ліги УФЛ, де на них чекала нелегка боротьба у 14 турах чемпіонату разом з командами “Перечин”, “Зіна”, “Здоров'я”, “Інваспорт”, “Стандарт”, “Сторожниця” та “Ужгородський торговельно-економічний інститут”.

Незважаючи на нелегкий старт СК “Рятівник” реабілітувався в кінці першого кола та закріпився в середині турнірної таблиці. А далі, завдяки трансферному вікну між першим та другим колом, команда рятувальників підсилилась та впевнено здобула 3 перемоги поспіль, в тому числі і над командою “Ужгородського торгівельно-економічного інституту”, яка займала І місце із великим відривом від суперників.

Дуже принциповим виявився матч другого кола з командою “Перечин”. Під час нього вирішилась і подальша доля чемпіонства. У завершальних матчах СК “Рятівник” закріпився на 3 сходинці групи “Б” першої ліги УФЛ.

“Під час офіційної церемонії нагородження, окрім “бронзи”, рятувальники отримали ще й відзнаку за кращого бомбардира ліги, а це, не може не тішити, адже наша команда вперше з'явилась на турнірі такого рівня. Тож, для рятувальників подібні змагання не лише можливість підтримати гарну фізичну форму, а й досвід командної гри та позитивного спілкування. І нехай цьогоріч це 3 місце, однак для нас це стимул до майбутніх перемог” – зауважив капітан СК “Рятівник” Степан Лечига.

 

 

 

Про Захід