На Рахівщині та Міжгірщині рятувальники знову шукали заблукалих туристів (Фото)

Опубліковано:

Як повідомляє управління ДСНС України у Закарпатській області, вчора, 3-го березня, рятувальники кількох районів Закарпаття шукали заблукалих туристів. 
На Рахівщині рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в межах полонини Драгобрат зник шістнадцятирічний лижник з Києва, який катався на лижах і зник. 
Хлопця шукали шестеро рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення. Окрім того, підлітка допомагали шукати і добровольці за допомогою ретраку. Майже о восьмій годині вечора хлопця знайшли в межах полонини Вурда. Стан юнака задовільний. 
Рятувальники ж відділення села Нижні Ворота на Воловеччині шукали двох львів'ян, які загубилися поблизу гори Гемба на Міжгірщині. Зниклих також знайшли ввечері того ж дня.   
Окрім того, також в районі гори Гемба зникли троє туристів, що здійснювали піший похід – киянка, тернопільчанин та житель Стрия.  
Заблукалих туристів шукали рятувальники трьох відділень – з Нижніх Воріт, Міжгір'я та Мукачева. 4-го березня зниклих знайшли та відправили до села Пилипець. 

 

Про Захід