Ужгородців чекають на “Цікавому кавілі”

Опубліковано:
4 березня о 17:00, в Duffort – espresso bar(вул. Льва Толстого 3в) в жителів Ужгорода та гостей міста буде можливість відвідати новий проект від Ужгородської ФРІ​ “Цікавий кавіль”. Цей проект – це можливість надихнутись чудовими історіями, почути як люди досягали своїх цілей, з чим їм довелось стикнутись на цьому шляху та що давало сили рухатись далі.
Якщо ти вважаєш, що досягти успіху можна лише за океаном, тоді цей проект саме для тебе. Адже ми запрошуємо людей, які порушують це правило і стають успішними у нас.
Кожного разу на тебе чекатимуть дуже цікаві люди і в тебе буде можливість не просто їх почути, а й поспілкуватись з ними. Цього разу до нас в гості завітають учасники гурту “Триставісім”( трубач та вокал Щобак Володимир; вокал, гітара Павло Генов) та оркестру радості “Ватага”(керівник оркестру Щобак Володимир та вокал Анна Шміляк).
Вони залюбки розкажуть тобі, як займатись музикою в Закарпатті та як це робити круто і драйвово. 
Гостями будуть : “Триставісім” (трубач та вокал Щобак Володимир, вокал, гітара Павло Генов) та оркестр “Радості Ватага” (керівник оркестру Щобак Володимир та вокал Анна Шміляк).
Сторінка проекту у фб:
Сторінки груп у фб:
Організатори:
Ваць Надія, членкиня УМО “ФРІ” 0957408395
Коловська Дарина 
Мількович Христина
З повагою, 
Керівництво УМО ВМГО “ФРІ”
Про Захід