Депутати облради підтримують авторів та популяризацію закарпатської книги

Опубліковано:

Цього разу обласним обранцям  пропонується до  обговорення   проект рішення „Про внесення змін до Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації  закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки”, поданий департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації , який очолює Ярослав Галас.

У документі наголошується, шо цей проект рішення розроблено з метою реалізації в області державної політики у сфері книговидавничої справи, популяризації високохудожньої, суспільно значимої літератури.

Внесення змін стосується Заходів з реалізації Програми, що  спрямовані на випуск видавничої продукції та її розповсюдження.

Головною метою внесення змін є забезпечення механізму формування якісного та змістовного наповнення асортименту вітчизняної книжкової продукції, прозорого використання коштів обласного бюджету, виділених для підтримки книговидання та книгорозповсюдження.

Фінансування здійснюватиметься згідно з кошторисом за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для виконання Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки.

Прес-служба Закарпатської облради
Про Захід