Сьогодні на Тернопільщині розпочалося “АТО”

Опубліковано:

Сьогодні, 28 лютого, на Тернопільщині СБУ разом з працівниками Нацполіції, нацгвардійцями і ДСНС краю проводить антитерористичні навчання.

Борці з тероризмом виконуватимуть практичні завдання з виявлення та знешкодження групи умовних злочинців, яка за легендою діятиме у кількох локаціях Чорткова та низці населених пунктів поблизу райцентру, інформує “Тернопіль”.

Відпрацювання силовиками навчальних завдань відбуватиметься в умовах наближених до реальних і передбачає залучення спецтехніки та озброєних правоохоронців. У рамках навчання на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей та транспортних засобів.

Управління СБУ в Тернопільській області закликає краян з розумінням поставитися до незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Незважаючи на те, що силовики протистоятимуть умовним терористам, правоохоронці звертаються до жителів Чортківщини з проханням не втрачати пильність, адже в цей час поряд із навчальними об'єктами у регіоні можуть діяти і реальні злочинці.

У випадку виявлення зброї чи вибухівки, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, прохання невідкладно повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0352) 52-90-00, (067) 352-31-00 або на “102″.

Про Захід