В Ужгороді власники “театральних” ділянок оголосять бліц-конкурс на забудову території

Опубліковано:

Зустріч із Іваном Тегзою та Володимиром Юрсою – власниками трьох земельних ділянок біля обласного музично-драматичного театру ім. Братів Шерегіїв, викуплених з аукціону у 2009 році, відбулася сьогодні в Ужгородській міській раді, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

В.о.Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок, головний архітектор міста Олег Боршовський насамперед підтвердили пропозицію, яка вже раніше звучала, що місто для збереження вільного від забудови громадського простору перед драмтеатром з боку вулиці Льва Толстого готове викупити ділянки у нинішніх власників. Проте тривала та емоційна дискусія не дала результату, обидва власники ділянок категорично відкинули цю пропозицію.

За результатами майже годинних переговорів обидва забудовники запевнили, що готові оголосити бліц-конкурс на забудову території з подальшим розглядом фаховим журі, яке визначить переможця, натомість представники міської влади вимагають від власників земельних ділянок оприлюднити проекти громадськості.

Про Захід