У Мукачеві горів будинок

Опубліковано:

Упродовж вихідних рятувальники Закарпаття тричі виїжджали на гасіння пожеж у житлових будинках краян. Так, 24 лютого о 05:25 до мукачівських вогнеборців надійшло повідомлення про те, що у приватному житловому будинку на вул. Ілони Зріні виникла пожежа. Для її ліквідації на місце було направлено чергові відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 рятувальників та двох одиниць техніки. Обійшлося без значних матеріальних втрат, вогонь охопив вікно будинку, тож власники ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували пожежу, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Цього ж дня о 19:21 до іршавського підрозділу ДСНС повідомили про пожежу у с. Малий Раковець на вул. Фединця. Об'єктом пожежі стало підсобне приміщення (комора) житлового будинку 53-річної місцевої мешканки. Вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце, локалізували пожежу о 20:00 та повністю ліквідували о 20:20. Рятувальникам вдалося запобігти перекиданню вогню на поруч розташовану літню кухню та врятувати сам житловий будинок від повного знищення пожежею. В результаті пошкоджено покриття на площі 20 кв. м та 6 кв. м перекриття.

Ще одна пожежа у житловому будинку трапилась у с. Липовець Хустського району на вул. Лєрмонтова. Повідомлення про це надійшло до вогнеборців о 20:46 25 лютого. Об'єктом пожежі стала одна з кімнат житлового будинку. Пожежно-рятувальні підрозділи, що прибули за викликом локалізували пожежу о 21:37 та повністю ліквідували о 23:35. Внаслідок пожежі знищено покрівлю житлового будинку на площі 60 кв. м.

Причини пожеж та збитки встановлюються

Загиблих та травмованих не зафіксовано. 

 

Про Захід