КП «Ужгородський муніципальний транспорт» закупило для міста 10 сучасних автобусів

Опубліковано:

Сьогодні через онлайн-майданчик електронних публічних закупівель “ProZorrо” відбувся аукціон, на якому комунальне підприємство “Ужгородський муніципальний транспорт” закупило для міста 10 сучасних автобусів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

У дописі йдеться, що автобуси низькопідлогові, екологічного стандарту Евро-5, пасажиромісткістю 102 чол., із них 30 місць – сидячі. Цей транспорт доступний для маломобільних груп населення, обладнаний відкритою рампою, призначеною для пасажирів на інвалідних візках, та спеціальним місцем у салоні. Незалежна підвіска забезпечує плавність ходу та маневреність автобуса, що є надважливо для вулиць нашого міста. Закупівлі передувала серйозна системна робота колективу КП “Ужгородський муніципальний транспорт”, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Переможцем стало ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “ЕЛЕКТРОНТРАНС”, яке у наступні місяці виготовлятиме автобуси для Ужгорода.

Очікується новий транспорт на вулицях обласного центру вже у серпні цього року. На придбання автобусів з міського бюджету передбачено 54 мільйони гривень.

Про Захід