За вихідні на Закарпатті горіли чотири транспортні засоби (Фото)

Опубліковано:

Перше повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 02:16 24 лютого.  На автошляху Київ-Чоп в районі м. Мукачево загорівся вантажний автомобіль “Мерседес” 2008 року випуску.

Пожежу ліквідували два відділення вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. До їх прибуття стихія встигла пошкодити моторний відсік транспортного засобу.

Загиблих та травмованих на пожежі немає. Причина  пожежі встановлюється.

Вже наступного дня, о 01:59, тривожне повідомлення надійшло з с. Ільниця Іршавського району. Там горіли два гусеничні екскаватори “New Holland E215” та “JCB JS330 LC”, 2005 та 2007 років випуску відповідно, що належать одному з товариств з обмеженою відповідальністю м. Іршава.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Усього працювало дві одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. О 02:45 пожежу було локалізовано, й о 03:15 ліквідовано повністю.

Причину з'ясовують правоохоронні органи. Вогнем знищено моторні відсіки та кабіни обох транспортних засобів.

Вже об 11:33 стихія вирувала у м. Мукачево на вул. Л.Толстого. Об'єктом займання став “Volkswagen Passat B2” 1986 року випуску. Через запізнє повідомлення врятувати транспортний засіб не вдалося. На час прибуття вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, автівка була повністю охоплена вогнем.  О 12:01 пожежу було ліквідовано. Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід