Минулоріч виконавча служба стягнула понад 20 мільйонів гривень боргів

Опубліковано:

Суто на користь Пенсійного фонду України, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області. 

У Закарпатській області налагоджена тісна співпраця між головним управлінням Пенсійного фонду України та управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.
Днями відбулася спільна нарада цих структур, під час якої було всебічно проаналізовано проблемні питання, що виникають під час виконання виконавчих документів про стягнення коштів на користь Пенсійного фонду України.
Аналізуючи стан виконання протягом 2017 року виконавчих документів про стягнення на користь Пенсійного фонду України, зазначалось, що протягом минулого року за виконавчими документами органів Пенсійного фонду, що перебували на виконанні в органах державної виконавчої служби Закарпатської області, надійшло понад 2 мільйони гривень, що на 122,4 тисячі гривень більше, ніж за 2016 рік. 
Станом на 1 січня 2018 року на виконанні у територіальних відділах державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області перебувало 2102 виконавчих проваджень про стягнення боргів на користь Пенсійного фонду України на суму 20,65 мільйона гривень.

Про Захід