Міський голова Тячева підписав лист про співпрацю з головою словенського муніципалітету Мурска-Собота (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 22-го лютого, під час форуму “Закарпаття – центр Європи: шлях розвитку та реалізація потенціалу, який проходить у селі Барвінок на Ужгородщині, Тячівська об'єднана громада підписала лист про наміри на співпрацю з муніципалітетом Мурска-Собота (Словенія). Також до підписантів долучилося міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства – документ підписав перший заступник міністра В'ячеслав Негода. 

Тячівський міський голова Іван Ковач, відзначив, що розцінює це як додаткову можливість розвитку громади, яку він представляє, та крок, до тісної співпраці між двома громадами.

Д-р АлександрЄвшек – міський голова Мурскої-Соботи, в першу чергу подякував програмі “U-LEAD з Європою” та безпосередньо заступнику директора програми Д-ру Андрею Хорвату за допомогу, а також українському та місцевому уряду за те, що сьогодні є нагода підписати лист про наміри, який є важливим кроком на шляху до подальшої співпраці. “Я сюди приїхав не для того, аби навчати вас чомусь, бо кожна країна має свою специфіку, а для того, аби налагодити співпрацю з територіальною громадою України і сподіваюся, що нам буде чим поділитися з нашими колегами”, – відзначив голова Мурскої-Соботи.

 

Про Захід