Депутати підтримали рішення розпочати процедуру внесення змін до генплану Ужгорода

Опубліковано:

На сьогоднішньому засіданні сесії міськради депутати 29 голосами “за” підтримали рішення розпочати процедуру внесення змін до генерального плану Ужгорода.

Відтак управління містобудування та архітектури має в установленому порядку виступити замовником розроблення містобудівної документації на місцевому рівні. Також рішення передбачає, що замовник повинен організувати розроблення “Внесення змін до генерального плану міста Ужгород” у порядку, визначеному наказом Мінрегіонбуду від 16.11.2011 № 290 аналізуючи попередньо розроблений проект “Коригування генерального плану м. Ужгорода”.

У рішенні зазначено, що при розробленні “Внесення змін до генерального плану міста Ужгорода” необхідно: врахувати зміст судових рішень, винесених щодо генерального плану; до кошторису на розробку “Внесення змін до генерального плану міста Ужгород” включити вартість виготовлення картографічної основи на все місто в цілому.

Також слід узгодити розроблену містобудівну документацію з органами місцевого самоврядування, що представляють інтереси суміжних територіальних громад з метою врегулювання питань планування територій у приміських зонах; організувати розгляд “Внесення змін до генерального плану міста Ужгород” згідно Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

Прес-служба Ужгородської міської ради 

Про Захід