Поліцейські Виноградівщини та Міжгірщини розкрили пограбування

Опубліковано:

Слідчі Міжгірського відділення поліції завершили розслідування пограбунку мешканки села Репинне. Жінці повернули відібраний у неї мобільний телефон. Підозрюваного в грабежі мешканця районного центру затримали і виноградівські правоохоронці.

Вчора, 20 лютого, до правоохоронців Міжгірщини звернулася 30-річна мешканка села Репинне. Жінка розповіла, що в неї викрали телефон.

Правоохоронці з'ясували, що мобільний у потерпілої відібрав її колишній чоловік. 33-річний житель села Річка зайшов до хати потерпілої і в ході сварки забрав телефон. Сума завданого збитку склала 3 тисячі гривень. Правоохоронці розшукали підозрюваного і запросили до відділку поліції для надання пояснень. Мобільний телефон поліцейські повернуть власниці.

Схожий злочин розслідували і виноградівські поліцейські. Працівники сектору кримінальної поліції затримали чоловіка, який пограбував 55-річного виноградівця. Підозрюваний напав на чоловіка поблизу його ж будинку і відібрав у нього барсетку з мобільним.

Отримавши орієнтування за описом від потерпілого, правоохоронці розшукали та затримали 20-річного жителя села Сасово, раніше судимого за крадіжки.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід