Чоловіка, який вбив співмешканку, обливши її окропом, до суду триматимуть під вартою

Опубліковано:

Берегівським районним судом задоволено клопотання слідчого СВ Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області, яке погоджено процесуальним керівником Берегівської місцевої прокуратури, про обрання місцевому мешканцю, підозрюваного у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Як повідомили в Берегівській місцевій прокуратурі, 16 лютого 2018 року житель с.Вари Берегівського району, за допомогою металевої каструлі, яка знаходилася на розпеченій печі, вилив на співмешканку близько 5 літрів води, попередньо нагрітої до високої температури, внаслідок чого остання від отриманих опіків померла.
За умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, та таке, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України), передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, інформує Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Про Захід