У Чернівцях закарпатець організував притон для бомжів, яких змушували жебракувати

Опубліковано:

У Чернівцях правоохоронці виявили у будинку притон безхатьків, яких, ймовірно, змушували жебракувати. Серед них була і 3-річна дитина.

Учора, 19 лютого у Садгірське відділення поліції повідомили, що в будинку на одній із вулиць Чернівців неналежним чином виховують дітей, інформує “ЗІК”.

На місце події виїхали поліцейські ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, служба у справах дітей міськради, соцпрацівники, медики та громадські активісти. У будинку правоохоронці виявили 19-річну закарпатку з трирічною дитиною.

У помешканні, де проживали матір з донькою, виявили безлад та антисанітарні умови. Через неналежне виконання батьківських обов'язків та незабезпечення належних умов життя дитини, матір з донькою госпіталізували до дитячої лікарні для обстеження.

В інших кімнатах правоохоронці виявили п'ять чоловіків з вадами здоров'я. При спілкуванні з останніми, правоохоронцям стало відомо, що вони жителі різних областей України. Усіх мешканців будинку доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Поліцейські встановили, що будинок орендував 43-річний мешканець Закарпатської області. В його автомобілі були виявлені скриньки для пожертв.

Триває перевірка.

Про Захід