ГО “Щасливі діти” розпочала реєстрацію на екошколу

Опубліковано:

ГО “Щасливі діти” у рамках проекту “Вільний простір” оголошує набір дітей на другий курс занять екошколи “В гармонії з природою”. Заняття проводяться безкоштовно 1 раз на тиждень.

В “Екошколі” проходитимуть навчання діти 7-9 років. Кількість учасників групи — 12. Заняття передбачають проведення цікавих інтерактивних уроків на екологічну тематику, практичних занять, майстер-класів, проведення дослідів, екскурсій, походів, творчих занять, ігор тощо.

Мета цієї програми: залучити дітей до процесу екологічної освіти і виховання, сформувати у них бережне ставлення до природи, поваги до всього живого. Звернути особливу увагу на екологічний стан річок Закарпаття та шкоду, яку їм несе надмірне використання поліетилену та інших побутових відходів.

Заняття проходитимуть щосуботи об 11:00 за адресою м.Ужгород, вул.Швабська 64а.

Старт 2 курсу — 24 лютого.

Останній день реєстрації — 23 лютого. Реєстрація обов'язкова!

При зарахуванні до школи перевага надаватиметься дітям з соціально-вразливих категорій.

“Заняття в екошколі допомагають дітям усвідомити зв'язок людини з природою. Зрозуміти, як важливо цінувати та берегти навколишній світ. Усвідомити, що саме вони можуть змінити споживацьке ставлення до природи на відновлення та збереження”, — каже керівник екошколи “В гармонії з природою” Альона Булина і запрошує дітей на цікаві заняття.

Проект “Вільний простір” реалізується організацією за підтримки Словацького агентства з міжнародного розвитку та співробітництва SlovakAid. Більше інформації про діяльність організації — за посиланням.

Прес-служба ГО “Щасливі діти”

Про Захід