За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки

Опубліковано:

Завдяки злагодженим діям працівників сектору кримінальної поліції, груп реагування патрульної поліції та дільничних офіцерів, на Закарпатті затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

Днями інформація про крадіжку з квартири надійшла до правоохоронців Ужгорода. Потерпілим виявився 35-річний житель обласного центру. Чоловік є власником квартири на вулиці Можайського. Житло чоловік здавав в оренду. Із приміщення квартири, за словами власника, викрали техніки на 16 тисяч гривень: телевізор, пральну машинку, обігрівач та іншу електротехніку. Поліцейським Ужгорода знадобилося кілька днів, щоб затримати підозрюваного — 20-річного жителя Ужгорода, раніше судимого за крадіжку. Слідство у справі триває.

Трьох підозрюваних у крадіжці з дворогосподарства пенсіонерки поліцейські затримали в селі Ільниця Іршавського району. Усі затримані виявилися односельцями потерпілої. Раніше судимий 19-річний хлопець, а також двоє учнів 10-го та 11-го класів місцевої школи, проникли на подвір'я сусідки та викрали дві металеві плити для доріжки. За фактом слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Дві металеві плити вагою близько 125 кілограмів, поліцейські вилучили та після завершення необхідних слідчих дій повернуть власниці.

Хустські поліцейські встановлюють обставини крадіжки камери відеоспостереження з меблевого магазину в селі Сокирниця. Щодо злочинних дій двох підозрюваних, 20-річного мешканця села Вонігово та 22-річного хустянина, поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 85 Кримінального кодексу України.

Крім того, виноградівським поліцейським вдалося швидко розкрити крадіжку з проникненням у кафе села Дротинці. Працівники сектору кримінальної поліції та сектору реагування патрульної поліції затримали 20-річного мешканця села Вонігово, який розбив вікно та проник у приміщення кафе. З каси чоловік викрав 600 гривень та 8 карток для поповнення мобільного рахунку, а також десять пачок цигарок. Правоохоронці встановлюють усі обставини справи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід