П’яний іршавчанин “петляв” по дорозі і сліпив зустрічні авто дальним світлом фар

Опубліковано:

Випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення задокументували у селі Білки.

Під час несення служби в селі Білки Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки “Mercedes-Benz 211”, який рухався невпевнено та ще й на дальньому світлі фар, засліплюючи зустрічних водіїв. Правоохоронці зупинили водія, щоб зробити йому зауваження. За кермом сидів молодий чоловік з явними ознаками алкогольного сп`яніння. Від проходження медосвідування 26-річний місцевий мешканець відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення у чоловіка вилучили та відсторонили від керування машиною.

Складений на правопорушника адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід