Львівські митники знайшли в автівці майже чотири тисячі пачок сигарет

Опубліковано:

Сьогодні 16.02.18, 19-річний  громадянин України, мешканець  Волинської області,прямував у приватну поїздку з України до Республіки Польщі автомобілем  “FORDMONDEO” на іноземній реєстрації. Для перетину кордону в пункті пропуску  “Рава-Руська”  обрав  смугу руху “зелений коридор”, чим заявив про відсутність в нього будь-яких товарів, які підлягають обов'язковому декларуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження, інформує ГУ ДФС у Львівській області.

Під час і митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль було скеровано у бокс для поглибленого догляду товарів та транспортних засобів. Там , у спеціально виготовленому тайнику розташованому в  підлозі автомобіля було виявлено 3987 пачок сигарет з фільтром, з  акцизними марками України.

Так, громадянин України намагався перемістити через митний кордон України товар з приховуванням від митного контролю.

За ознаками  передбачених  ч. 1 ст. 483 Митного Кодексу України складено протокол про порушень митних правил. Сигарети та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду.

 

 
 
 
 
Про Захід