На Буковині п’яний пенсіонер “замінував” школу

Опубліковано:

У Чернівецькій області поліцейські затримали 61-річного чоловіка, якого звинувачують у неправдивому повідомленні про замінування. 

До поліції надійшло повідомлення про замінування школи в с. Рокитному Чернівецької області, інформує “БП”.

Для перевірки цієї інформації за вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи обласного Управління поліції і Новоселицького відділу поліції, вибухотехнічна й кінологічна служби, представники ДСНС, медики, а також аварійні служби водоканалу, електромережі і газової служби. Для обстеження закладу поліція евакуювала з приміщення понад десяток людей. 

Під час огляду будівлі та прилеглої території правоохоронці не виявили ніяких підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Оперативними заходами працівники поліції встановили особу заявника упродовж 30 хвилин після отримання повідомлення. “Горе-жартівником” виявився 61-річний місцевий житель. 

Коли поліцейські завітали до нього додому, той був добряче напідпитку і заперечував свою причетність до повідомлення про замінування школи. Однак, під час огляду помешкання працівники Новоселицького відділення поліції виявили і вилучили речові докази, які підтверджують провину зловмисника. Вирішується питання про затримання “жартівника”.

Про Захід