Затриманого на хабарі чернівецького адвоката арештували

Опубліковано:

Адвокату Ради адвокатів Чернівецької області судом, який вимагав і одержав хабар у 6 тис доларів, визначено запобіжний захід

За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України адвокату Ради адвокатів Чернівецької області обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та з альтернативою внесення застави в розмірі 200 тис грн. Відповідне рішення ухвалив 12 лютого 2018 року Шевченківський районний суд Львова, повідомили з прес-служби військової прокуратури ЗРУ.

Нагадаємо, 9 лютого 2018 року слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаною особою.

Хабар у розмірі 6 тис доларів від матері обвинуваченого призначався за вплив на прийняття Шевченківським районним судом м. Чернівці рішення щодо призначення її сину більш м'якого покарання та не подання уповноваженими особами Чернівецької місцевої прокуратури апеляційної скарги на вказане рішення суду. Кошти в повному обсязі виявлено та вилучено під час проведення обшуку за місцем проживання адвоката.

Про Захід