У міськраді Чернівців думають як помститися перевізникам

Опубліковано:

9 лютого під час сильних снігопадів деякі чернівецькі перевізники не виїхали на маршрути, бо чимало вулиць міста були нерозчищені.

Однак, міський голова вигадав страйк перевізників, який у того ж дня спростували у відділі транспорту міськради, повідомляє “ЧТ”.

Та, версію зі страйком у міській Ратуші досі вважають реальною і обіцяють помститись перевізникам.

Зокрема, керівник департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик пообіцяв перевізникам проблеми під час проведення конкурсів.

“Покарати перевізників ми не можемо. Наразі співпрацюємо із ними за тимчасовими угодами, та й офіційних документів про страйк вони не подавали, просто саботували перевезення. Щоправда, ми врахуємо таке ставлення перевізників до своїх обов`язків під час проведення нових конкурсів”, – зазначив чиновник.

Керівник департаменту ЖКГ повідомив також, що перевізники пояснили свій прихований протест погано розчищеними дорогами: “Я особисто виїжджав на дороги 9-го маршруту, ними можливо було проїхати, – каже чиновник, – в нас дійсно були проблеми на деяких маршрутах міста, які перевізники не могли виконати до кінця через нерозчищені автошляхи. Тоді нам про це повідомляли і ми скеровували снігоприбиральну техніку на проблемні ділянки” – зазначив у коментарі Ярослав Кушнірик.

Про Захід