Патрульні поліцейські цієї ночі у трьох жителів Мукачева виявили наркотики

Опубліковано:

Як повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області, одразу у трьох мукачівців цієї ночі були виявлені речовини, схожі на наркотичні. Спершу, мукачівські патрульні о 22:20 на вулиці Панаса Мирного при проведенні поверхневої перевірки виявили речовину рослинного погодження та запаяний шприц, ймовірно, теж із наркотичними речовинами.

Через годину на тій же вулиці у Мукачеві інший екіпаж помітив чоловіка, який підозріло поводився. Під час проведення перевірки він зізнався, що має при собі заборонені речовини. У нього виявили згорток з фольги з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін.

Біля 1.00 патрульні зупинили на вулиці Мічуріна авто. Водій, котрий порушив правила дорожнього руху, під час спілкування помітно нервував. При проведенні поверхневої перевірки у нього знайшли баночку з речовиною, схожою на амфетамін, а також поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на марихуану. Крім цього, водій ще й був п'яним, що підтвердив висновок лікаря.

В усіх випадах на місце події патрульні викликали слідчих, оскільки за таке правопорушення передбачена кримінальна відповідальність. А на водія, котрий керував у стані алкогольного сп'яніння, склали адміністративні матеріали.

Про Захід