Вбивцю мукачівського безхатченка засудили до 10 років позбавлення волі

Опубліковано:

Вироком Мукачівського міськрайонного суду юнака,  який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст. 115 КК України – умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене за попередньою змовою групою осіб засуджено до 10 років позбавлення волі.

Йдеться про 17-річного юнака ромської народності, який за попередньою змовою з своїм знайомим 52-річним мешканцем м.Мукачево, 6 травня 2017 року побили дерев`яним стільцем та молотком чоловіка.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому кісток черепа, внутрішнього крововиливу тощо, потерпілий помер на місці.
У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому так і не визнав, незважаючи на беззаперечні докази його винуватості, надані державним обвинувачем.
Враховуючи, що злочин вчинено неповнолітньою особою, колегія суддів призначила згідно санкції статті найм'якшу  міру покарання – 10 років позбавлення волі, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Про Захід