«Stankovych fest» знову відкриватиме нові таланти на Закарпатті

Опубліковано:

Унікальний музичний фестиваль вдруге відбудеться на Свалявщині.

Масштабне свято класичної музики та мистецтва цьогоріч знову відбудеться на Закарпатті. З 21 по 25 лютого на базі санаторіїв “Квітка Полонини” і “Поляна” у Свалявському районі триватиме ІІ Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв Євгена Станковича “Stankovych fest”, який проводять задля  виявлення і підтримки талановитих дітей та обдарованої молоді, підвищення майстерності учнів і студентів музичних, художніх установ та обміну творчими досягненнями.

До складу журі, яке очолюватиме народний артист України, всесвітньовідомий композитор Євген Станкович, запрошені відомі діячі культури нашої держави, а також Канади, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Румунії та Китаю.

Конкурс-фестиваль проводитиметься у номінаціях “музичне та образотворче мистецтво”, а також “юний композитор” у декількох вікових категоріях. У конкурсах виступатимуть індивідуальні виконавці, ансамблі та великі колективи.

Відкрити фестиваль планують концертом членів журі 21 лютого. Урочисте нагородження і гала-концерт переможців відбудеться у свалявському районному будинку культури.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Про Захід