В Ужгороді стартував традиційний Міжнародний хокейний турнір (Фото)

Опубліковано:

Уже традиційний Міжнародний хокейний турнір “3rd FRIENDSHIP CUP UZHGOROD 2018” офіційно відкрили сьогодні в Ужгороді на льодовій арені Ice Land.

Привітали учасників турніру Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик, начальник відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту ОДА Олег Муртазін, ветеран закарпатського хокею Ігор Русанов.

У цьогорічних змаганнях беруть участь 6 команд: збірна області “Закарпатські ведмеді” та 5 команд зі Словаччини: HK Sobrance, Sršne Kosice, MHK Snina, Dream Team Kosice та PORSCHE Bratislava. Дощ, який не припиняється з самого ранку, не завадив грі справжніх чоловіків, на льодовій арені не бракувало емоцій, підтримати улюблені команди прийшли і віддані вболівальники. З самого ранку сьогодні відбувається груповий етап, а завтра, 4 лютого, пройдуть вже фінальні матчі.

О 15.30 завтра відбудеться й урочисте нагородження переможців та учасників турніру.

Турнір, організований Федерацією хокею Закарпаття, проводиться за підтримки Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородської міської ради.

Прес-служба Ужгородської міської ради

Про Захід