Контрактник з Тернопільщини за випивку позбавив життя родичів (Фото)

Опубліковано:

У Тернопільський області військовослужбовця ЗСУ звинуватили у подвійному вбивстві.

Чоловіка підозрюють у позбавленні життя своєї бабусі і тітки. Син загиблої розповідає, що вони щодня зідзвонювалися з мамою і бабусею. Однак останню добу з родичами зв'язку не було і тому він вирішив приїхати і перевірити чи все в порядку. Зайшовши в будинок – побачив кров і мертву бабусю, повідомляє “РБК Україна”.

Чоловік заявив, що в скоєному підозрює свого родича, який останнім часом поводився дивно. На його пошуки були задіяні працівники Шумського, Кременецького та Лановецького райвідділень поліції, а також спецпідрозділ “Корд”. Орієнтування щодо ймовірного вбивці отримали правоохоронці сусідніх областей.

Врешті оперативники знайшли підозрюваного. Він переховувався в покинутому сільському будинку. При попередньому огляді на його одязі криміналісти виявили сліди крові. 29-річного чоловіка затримали. За однією з версій, родичку він вдарив один раз обухом сокири, а ось тітку вдарив кілька разів по голові, а після того, як вона перестала подавати ознак життя, заніс тіло в сарай, взяв продукти харчування і пішов до сусідів випивати.

Відомо, що чоловік зловживав спиртними напоями, а також проходить службу за контрактом у Збройних Силах України в сусідній області. Мешканці села підозрюють, що чоловік прийшов до своєї тітки і бабусі просити гроші на випивку. Слідчі встановлюють деталі вбивства.

Про Захід