На Закарпатті спільний наряд поліції охорони та райвідділу затримав підозрюваного у крадіжці

Опубліковано:

Подія трапилася у місті Чоп. Один хлопець прийшов в гості до іншого. Але після гостини господар не дорахувався двох особистих мобільних телефонів.

Повідомлення про інцидент на спецлінію “102” надійшло близько 11 години дня. Заявник, житель Чопу, розповів черговим, що днем раніше до нього у гості заходив знайомий, після відвідин якого у чоловіка зникли цінні речі.

– Ми разом відпочивали. Однак згодом я помітив, що після того, як знайомий пішов, у мене зникли два мобільних телефони, – розповів потерпілий.

На повідомлення прибули поліцейські спільного наряду поліції охорони та райвідділу поліції. Заявник описав правоохоронцям ситуацію та надав детальний опис підозрюваного у крадіжці. Не гаючи часу, поліцейські вирушили на пошуки винуватця.

Під час відпрацювання прилеглої території на одній із вулиць Чопу поліцейські виявили особу, яка підходила під орієнтування. Професійними діями, дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники поліції затримали підозрюваного. При поверховому огляді в молодика вилучили речові докази – два мобільних телефони тих торгових марок, які зникли у потерпілого. 23-річного жителя прикордонного містечка доставили до відділку поліції.

За попередніми даними, подія зареєстрована в Ужгородському РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області як крадіжка. Триває слідство.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід