На закарпатця напали невідомі і відібрали 15 тисяч гривень (Фото)

Опубліковано:

Слідчі Хустського відділу поліції з'ясовують обставини інциденту на місцевому підприємстві. З повідомленням про злочин до поліції звернувся директор товариства. Чоловік повідомив, що 30 січня близько 13:20, на територію фірми зайшло троє чоловіків та одна жінка. Потрапивши на територію товариства, вони скоїли напад на 35-річного працівника товариства, мешканця села Нове Давидково. У потерпілого відібрали близько 15 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, оглянула місце злочину, зібрала доказову базу та розшукала підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення. В грабежі обґрунтовано підозрюються четверо закарпатців. Двоє з них – мешканці села Копашнево, на Хустщині, а двоє – жителі Великої Бейгані Берегівського районі. Як з'ясували правоохоронці, серед нападників була жінка. Саме через те, що потерпілий боргує їй 15 тисяч гривень, і виникла вчорашня конфліктна ситуація.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України, тобто, грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі фігурантів запросили до відділу поліції, відносно них вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід