П’яний оноківець в’їхав у загорожу сусідського будинку

Опубліковано:

Упордовж вихідних закарпатські поліціянти “вирахували” п'ять п'яних водіїв, двоє з яких спричинили автоаварію. Один з керманичів утік з місця ДТП, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували за минулі вихідні в Ужгородському, Іршавському, Виноградівському, Берегівському та Рахівському районах.

У місті Виноградові на вул.І.Франка ввечері сталася ДТП: автомобіль “Volkswagen Pаssаt” іноземної реєстрації не надав перевагу в русі й зіткнувся з автомобілем “Оpеl Cоmbо”. Винуватець аварії втік з місця події. Працівники групи реагування патрульної поліції розшукали його упродовж години за місцем проживання. Правоохоронці встановили, що автомобілем керував у стані алкогольного сп'яніння 22-річний виноградівець. Водійського посвідчення молодий чоловік не має. Під час освідування в нього виявили 0,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, керування в стані алкогольного сп'яніння, без водійського посвідчення і за залишення місця ДТП. 
Ще одна ДТП сталася вдень в селі Оноківці Ужгородського району. Житель міста Ужгорода, керуючи автомобілем “Peugeot Pаrtnеr”, не впорався з керуванням і в'їхав у загорожу приватної оселі. Коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції, то виявила, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,05 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Берегово на автозаправці працівники групи реагування патрульної поліції помітили пізно ввечері чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який сів за кермо автомобіля марки “Volkswagen Pаssаt”. Водія зупинили, ним виявився місцевий житель. Драгер виявив у нього 2,19 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на правопорушника відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Загаття Іршавського району пізно ввечері працівники поліції в ході відпрацювання району зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2105” під керуванням жителя Мукачівського району. Водій був у стані алкогольного сп'яніння, в лікарні у нього виявили 0,5 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили та відсторонили його від керування.

На автодорозі неподалік села Кваси Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “Аudі”, водій якого виконував незрозумілі маневри під час руху. За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння житель села Водиця. Водійського посвідчення чоловік не надав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,1 проміле алкоголю. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Про Захід