“Закарпаттяобленерго” оштрафував закарпатців на суму понад 700 тисяч гривень

Опубліковано:

Починаючи з 22 по 28 січня 2018 року працівниками Товариства виявлено 49 фактів крадіжок електричної енергії. Зокрема, було складено 43 Акти про порушення Правил серед населення та 6 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Хустському районі (8 порушень). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло) і пошкодження та зриву пломб на засобі обліку.

У юридичному секторі факти крадіжок були виявлені у 5-ти районах Закарпатської області, серед яких найбільше у м. Ужгород (2 порушення). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 700,44 тис. грн, із яких:

  • у побуті – на суму 416,12 тис. грн;
  • у юридичному секторі – на суму 284,32 тис. грн.

 

Прес-служба ПрАТ “Закарпаттяобленерго”

Про Захід