В Ужгородському міському центрі зайнятості говорили про легалізацію зарплатні

Опубліковано:
Фахівці Ужгородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області постійно проводять інформаційно-роз'яснювальна робота з питань пенсійного забезпечення громадян та легалізації заробітної плати серед безробітних обласного центру.
Так, цієї п'ятниці, 26 січня, начальник Ужгородського об'єднаного управління
Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар та перший заступник начальника управління Надія Діус провели чергову зустріч із громадянами, які перебувають на обліку в Ужгородському міському центрі зайнятості.
Під час зустрічі Ганна Сухар розповіла про основні положення пенсійної реформи, умови призначення різних видів пенсій, про залежність страхового стажу від сплати внесків, ознайомила із порядком призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.
Надія Діус наголосила на негативних наслідках отримання заробітної плати в “конвертах” та можливості отримання інформації про сплату єдиного внеску через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.
 
Про Захід