Мукачівські полісмени поспілкувалися з педколективом аграрного коледжу

Опубліковано:

Торкалися головно питання підліткової злочинності, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Сьогодні, 25 грудня, правоохоронці Мукачівського відділу поліції — інспектор Наталія Машіко та дільничний офіцер Іван Скуба, завітали до місцевого аграрного коледжу. Поліцейські поспілкувалися з педагогічним колективом навчального закладу.

Темою розмови були результати роботи мукачівської поліції та оперативна обстановка в місті. Присутні обговорювали питання про найпоширеніші види злочинів та способи захисту від них. Поліцейські розповіли, як вберегтися від скоєння правопорушення та не стати жертвою крадіжок чи шахрайств.

Особливу увагу поліцейські та педагоги звернули на спільні зусилля роботи з дітьми. Присутні обговорили заходи, що вживаються для протидії підліткової злочинності, адже превентивна робота з дітьми є одним з найголовніших напрямів роботи Нацполіції. Взаємодія правоохоронців із неповнолітніми посилюється через роботу поліцейських, які закріплені за навчальними закладами. Завдяки такій системі, діти, а також їхні батьки і педагоги можуть звернутися по допомогу поліцейських у будь-який час.

Правоохоронці наголосили присутнім, що, крім забезпечення публічної безпеки і порядку, розкриття й профілактики злочинів, одним із найвищих пріоритетів роботи поліції є охорона прав і свобод людини.

 
Про Захід