У Тернополі колишній зек познущався з матері свого товариша (Відео)

Опубліковано:

Шокуючий випадок стався у Тернополі 21 січня. Там 55-річну жінку, яка несподівано повернулася додому з-за кордону, зґвалтував, побив і пограбував… товариш її сина.

Про подробиці злочину розповіли в ГУ Нацполіції області, повідомляє “Терен”.

Зґвалтування і розбій правоохоронці інкримінують 33-річному мешканцю с. Паївка. Чоловік вже був раніше судимий, зловживав алкоголем. Із сином потерпілої познайомився за пляшкою.

– Потерпіла – поважного віку тернополянка, яка впродовж п'яти років була на заробітках за кордоном, – розповідає пан Богомол. – Квартиру на цей час вона залишила на сина. Але він мав проблеми із законом, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Дуже любив “заглядати у пляшку”. У ході слідства з'ясувалося, що чоловік дозволив випадковому товаришу жити у нього, допоки той не помириться з дружиною. Маму про квартиранта не попередив. Жінка хотіла зробити сюрприз синові і повернулася із заробітків без попередження. Тоді це і сталося.

Коли жінка приїхала, у квартирі нікого не було. Але близько п'ятої ранку вона почула, що хтось намагається увійти до оселі. Коли відчинила двері, побачила п'яного незнайомця. Той вимагав, аби його пустили. Просив віддати зарядне до телефону, але жінка зачинила двері.

– Через деякий час невідомий повернувся і збрехав жінці, що привів її п'яного сина, – описує поліцейський. – Тернополянка відімкнула двері, і підозрюваний напав на неї. Він вдарив жінку в обличчя кілька разів, а потім придушив і зґвалтував. Так вона стверджує. Після цього знайшов у хаті 700 євро і втік.

Спогади жінки дуже допомогли слідчим, адже вона чітко описала нападника. Затримали підозрюваного того ж дня. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

– Чоловіка виявили біля залізничного вокзалу, – додає полковник поліції. – Валюту він уже встиг обміняти. І навіть частину грошей витратив на свої потреби.

До речі, зловмисник лише у травні 2017 року звільнився з місць позбавлення волі, де майже 7 років відбував покарання за подібний злочин – розбійний напад.

– Чоловіку оголосили підозру за ст. 152 ККУ – зґвалтування і ст. 187 ч. 2 – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, – уточнює поліцейський. – Із місця злочину експерти вилучили речові докази і направили їх на експертизу. Наразі триває слідство.

 

Про Захід