Волівчанин керував автівкою на повному “автопілоті”

Опубліковано:

У його крові виявили аж 3,3 проміле алкоголю, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння працівники поліції задокументували за минулі вихідні в Ужгородському, Воловецькому, Виноградівському, Міжгірському та Великоберезнянському районах.

Уночі в селі Гукливе Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-21010”, який виконував незрозумілі маневри під час руху. За кермом перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння житель сусіднього села Скотарське. Під час медосвідування в районній лікарні у водія виявили аж 3,3 проміле алкоголю. Він також не надав правоохоронцям свого водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування. 
Уночі на автодорозі неподалік АЗС в смт.Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки “ВАЗ-2101”, на якому не горіло світло фар. Машину зупинили, за кермом перебував 19-річний житель села Руські Комарівці. Молодий чоловік ще не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп'яніння. Від медосвідчення юнак відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. 
Двох п'яних водіїв затримали за вихідні міжгірські правоохоронці. На автодорозі в селі Торунь працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки “ВАЗ-21099”, який виконував незрозумілі маневри під час руху. Машину зупинили, керував нею житель села Присліп у стані алкогольного сп'яніння. Під час проходження медосвідчення в лікарні у водія виявили 1,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
Другий нетверезий водій попався в селі Негровець, теж уночі. На автомобілі марки “ВАЗ-21015” не освічувався задній номерний знак, що й стало причиною зупинки авто. За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння молодий місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,91 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.
У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили за незрозуміле маневрування автомобіль марки “ВMW” іноземної реєстрації. За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що в присутності свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Від керування водія відсторонили. 
У селі Стричава Великоберезнянського району працівники поліції зупинили ввечері автомобіль марки “ВАЗ-2101”, на якому не працювали задні габарити освітлення. Керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння житель села Ужок. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де на підставі висновку лікаря склали відповідний адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп'яніння. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Про Захід