У Мукачеві двох Героїв посмертно удостоять звання Почесного громадянина міста

Опубліковано:

Відповідний проект рішення про присвоєння  звання “Почесний громадянин міста Мукачева” розглянуть депутати міськради на черговій сесії 25 січня. Пропонується присвоїти звання “Почесний громадянин міста Мукачева” — Покидченко Михайлу Юрійовичу та Калабішка Олексію Васильовичу — військовослужбовям (посмертно), за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу, – йдеться в проекті рішення.

Також буде вручено дипломи “Почесний громадянин міста Мукачева” членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Покидченко Михайло Юрійович, народився 14 листопада 1989 року у Мукачеві. Військовослужбовець (солдат-стрілець, помічник гранатометника) 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, загинув від кулі снайпера в 5 грудня 2016 року у селі Опитне Донецької області.

Олексій Калабішка народився 12 листопада 1975 року у с. Плоске Свалявського району. З 1999 року і до останніх днів він військовослужбовець 128-ї окремої гвардійської Закарпатської гірсько-піхотної бригади, старший прапорщик.

21 липня 2017 року, на Донеччині обірвалося життя головного сержанта взводу снайперів, старшого прапорщика.

Мукачівська міськрада

Про Захід