У Чернівцях горів автомобіль і будівля

Опубліковано:

Минулої доби в Чернівецькій області сталося три пожежі, дві з яких – у Чернівцях. 

Так, на вул. Вишневецького горів легковик “Grand Cherokee”. Власник авто ввімкнув електрообігрівач, щоб розігріти автомобіль, поставив його на капот легковика і залишив без нагляду. Через коротке замкнення виникла пожежа і вогонь поширився на капот авто. Вогнеборці, які прибули на місце події, загасили полум'я, не дозволивши йому розповсюдитися далі, і врятували авто. В результаті пожежі знищено деталі двигуна, виготовлені з горючих матеріалів, пошкоджено капот, інформує “Час”.

А на вул. Борівецькій виникла пожежа у господарській будівлі. Напередодні власник прочистив котел у будинку, а золу виніс у господарську будівлю. Вочевидь, зола почала тліти і це призвело до загорання. Швидкому розповсюдженню полум'я приміщенням сприяло те, що будівля була дерев'яною. На час приїзду рятувальників вогонь охопив уже всю споруду, яку врешті знищив. 

Також минулої доби рятувальники ліквідували пожежу в зблокованих житловому будинку, господарській будівлі і гаражі в селі Верхні Станівці. Причиною загорання стало коротке замкнення калорифера, який власник ввімкнув у приміщенні гаража і залишив без нагляду. 

Про Захід