На Рівненщині за корупцію покарали військових лісничих

Опубліковано:

За несвоєчасне подання е-декларацій посадовців  Костопільського лісгоспу “Львівського військового лісокомбінату” притягнули до адмінвідповідальності.

Костопільський райсуд Рівненської області визнав винними головного інженера і двох лісничих Костопільського лісгоспу ДП “Львівський військовий лісокомбінат” у вчиненні корупційних адміністративних правопорушень і наклав на кожного з них стягнення у виді штрафу в  розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомили з прес-служби військової прокуратури ЗРУ.

Зазначимо, що військовою прокуратурою Рівненського гарнізону провела вивчення додержання службовими особами Костопільського лісгоспу ДП “Львівський військовий лісокомбінат”  вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

Зокрема, у ході опрацювання відомостей ЄДР декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування встановлено, що вказані посадоцв несвоєчасно подали  декларації, чим вчинили адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією.

Про Захід