Цьогоріч понад 7 мільйонів гривень буде використано для будівництва дитсадочка, двох шкіл та спорудження двох пам’ятників

Опубліковано:

Головному розпоряднику – управлінню капітального будівництва Закарпатської ОДА в обласному бюджеті на 2018 рік передбачено кошти в сумі 7 млн 350 тис грн. Ця сума зазначена в переліку об'єктів, видатки на які  цьогріч будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

З них: для будівництва об'єктів соціально-культурного призначення,  освітніх та медичних установ передбачено 4,2 млн грн. Зокрема, понад 1,5 млн грн заплановано для зведення дитячого садочка в с.Фанчиково Виноградівського району; 400 тис грн – для другої черги будівництва ЗОШ с.Теково Виноградівського району; 1,3 млн грн – для ЗОШ І-ІІ ступенів с.Вишка, Великоберезнянського району; 450 тис грн – на будівництво акушерсько-гінекологічного корпусу  Рахівської райлікарні та  500 тис грн – Берегівської райлікарні.

Крім того, із вище згаданої загальної суми з обласного бюджету на 2018 рік передбачено 300 тис грн для проведення ремонтно-реставраційних робіт пам'ятки архітектури національного значення Ужгородського замку; 1,1 млн грн – для спорудження пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні; 1,5 млн грн – для спорудження пам'ятника в м.Ужгород особам, які віддали життя за Україну під час проведення АТО.

Також передбачено в головному фінансовому документі області на цей рік  250 тис грн для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво залізничої вузьколійної станції в с.Кушниця Іршавського району.

Управлінню містобудування та архітектури ОДА на поточний рік передбачено видатки у сумі 1 млн 185 тис грн., з яких – 1 млн грн на будівництво житла – 2 квартири для учасників АТО, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід