Ужгородець влаштував втечу від патрульних і врізався в дерево (Фото)

Опубліковано:

Вчора, біля 23:00, ужгородські патрульні вирішили зупинити авто “Тойота” за порушення правил дорожнього руху на перехресті проспекту Свободи та вулиці Льва Толстого. Проте водій вирішив зіграти у гру й не звертав увагу на проблискові маячки, звукові сигнали та неодноразові вимоги патрульних зупинитися.

Чоловік тікав на власному авто піддаючи небезпеці інших, а коли полісмени намагалися його заблокувати він мало не здійснив наїзд на інспектора патрульної поліції та службовий автомобіль патрульних.

Уже на вулиці Заньковецької, після того як він врізався в дерево (добре, що все деревом закінчилося), патрульні затримали правопорушника. У нього помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. У підсумку на водія-втікача склали відповідні адміністративні матеріали – за керування у стані сп'яніння, за невиконання вимоги про зупинку та за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

Шановні громадяни, ця ситуація доводить одне – людину абсолютно не цікавило, що на дорозі він не сам, він тікав від полісменів наражаючи на небезпеку інших! Поважайте одне одного, патрульних, які постійно оберігають Ваш спокій та не сідайте за кермо напідпитку!

Про Захід