Напередодні новорічних свят у ПАТ «Закарпатгаз» провели «День клієнта» (Фото)

Опубліковано:

Напередодні новорічних та різдвяних свят ПАТ “Закарпатгаз” влаштувало для споживачів “День клієнта”. Впродовж тижня до сучасних Центрів обслуговування Ужгорода та Мукачева, які були відкриті впродовж минулолого року, завітали майже 5 тисяч споживачів газу.

“Передусім ми прагнули створити для наших клієнтів атмосферу справжньої гостинності та позитиву, адже саме вони є нашою головною цінністю. Завдяки роботі Центрів обслуговуванння та проведенню подібних заходів ми стаємо ближче до людей і маємо змогу висловити подяку нашим клієнтам. Ми дуже раді такому позитивному досвіду і сподіваємося, що нам вдалося порадувати відвідувачів”, – зазначила начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Закарпатгаз” Тетяна Королович.

Для клієнтів проведено ряд конкурсів: як для малечі, так і для дорослих. Споживачі, які зареєструвалися у веб-сервісі “Особистий кабінет” під час відвідування Центрів обслуговування взяли участь у розіграші головного призу – портативної батареї для сучасних гаджетів. Окрім того подарунки отримали і клієнти, які правильно відгадали кросворд на сторінках корпоративної газети “104 інфо” та брали участь в розіграші новорічних подарунків при заповненні анкети щодо якості обслуговування. Також подарунками були відзначені й десятки клієнтів – які активно користуються сучасними сервісами компанії, а саме своєчасно передають показання лічильників газу за допомогою СМС-повідомлення, веб-сервісу або користуються послугами Контакт-центру компанії.

Новорічні прикраси, фірмові чашки, повітряні кульки, кондитерські вироби та шоколад, кулькові ручки, вінілові магніти, наліпки та календарі – отримували впродовж тижня клієнти, які завітали до Центрів для отримання послуг або консультацій від фахівців газової компанії.

В день Святого Миколая святковий сюрприз зробили для маленьких клієнтів. Газовики розповіли дітлахам про правила безпеки та організували для них дитячу вікторину “Вірю-не вірю”. Кожен з її учасників отримав цінний подарунок, солодкий сюрприз та нові знання щодо правил безпечного поводження з газовими приладами у побуті.

“Ми завжди прислухаємося до побажань та пропозицій наших клієнтів. Сподіваємося, що такі акції стануть доброю традицією та допоможуть нам підвищити якість надання послуг”, – доповнює начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Закарпатгаз” Тетяна Королович.

Зазначимо: в рамках проведення “Дня клієнта” споживачам було презентовано пілотний випуск корпоративної газети для споживачів природного газу “104 інфо”. У дні проведення заходу серед них було безкоштовно розповсюджено понад 2,5 тисячі екземплярів видання.

Прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”

Про Захід