25-річна виноградівка оформила соцдопомогу, надавши фіктивні довідки про себе

Опубліковано:

Дільничні офіцери поліції Виноградівського району затримали 25-річну жительку села Підвиноградів, яка переховувалася від суду після скоєння шахрайства.

Поліція зібрала доказову базу та передала до суду справу про шахрайство у Виноградівському районі. Правоохоронці встановили, що жителька села Підвиноградів одержувала від держави соціальну допомогу, вказавши при цьому недостовірні дані про себе. Для того, щоб уникнути відповідальності жінка стала переховуватися від суду, але дільничні офіцери Виноградівського відділення поліції встановили її місцезнаходження. Затриману доставили в районний суд для обрання міри запобіжного заходу.

Жителька Виноградівщини підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід