Львівські поліцейські минулоріч “вичислили” 22 корупціонерів

Опубліковано:

З них восьмеро виявилися посадовими особами органів ДФС Львівської області, інформує ГУ ДФС у Львівській області.

Управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Львівській області Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж січня – грудня 2017 року, в ході проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, в тому числі в рамках співпраці з іншими правоохоронними органами, виявлено 22 факти вчинення кримінальних корупційних правопорушень та 8 фактів вчинення корупційних адміністративних правопорушень посадовцями.

Працівниками управління внутрішньої безпеки протягом зазначеного періоду проведено 100 службових перевірок і розслідувань, за результатами яких керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці винесено 26 подань про усунення причин та умов, що призвели до виявлених порушень. За результатами проведених перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 20 працівників, 3 працівники звільнено з органів ДФС та винесено 137 офіційних застережень.

Управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Львівській області звертається до суб'єктів господарювання та громадян,  з проханням повідомляти про відомі їм факти корупції та зловживання службовим становищем посадовими особами, причому повідомлення може бути здійснено і анонімно. Надана інформація щодо протиправних дій працівників податкової та митної сфер, в тому числі податкової міліції буде перевірена. Гарантується конфіденційність звернень.

Наявну інформацію просимо повідомляти на цілодобову телефонну лінію сервісу “Пульс” Державної фіскальної служби України за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок “4”, та на електронну адресу: [email protected],або на телефон чергового УВБ ГУ ДФС у Львівській області (032) 297-36-09.

Письмові звернення приймаються за адресою: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, УВБ ГУ ДФС у Львівській області.

 

 

Про Захід