Крайові парламентарі перейнялися занедбаним станом залізничного вокзалу в Хусті

Опубліковано:

Під час другого пленарного засідання дев'ятої сесії облради сьомого скликання обласні обранці заслухали та підтримати колективний депутатський запит своїх колег – Шекети А. А., Паканича Ю. А., Кеменяша О. М., Кураха І. І., Голубки П. П., Куцини І. М. про клопотання перед Публічним акціонерним товариством “Укрзалізниця” щодо проведення капітального ремонту залізничного вокзалу в м. Хуст.

У документі наголошується: “До нас, як до депутатів Закарпатської обласної ради, звертаються мешканці м. Хуст та Хустського району з проханням клопотати перед ПАТ”Українська залізниця”, щодо проведення капітального ремонту залізничного вокзалу у м. Хуст.

Hа сьогоднішній день пасажиропотік вокзалу збільшився, відкрилися нові маршрути, в т.ч . і до Києва, а також суттєво збільшився потік туристів, які відвідують Хустщину через залізничне сполучення, тому вирішення даного питання є досить актуальним”, – зазначають крайові парламентарі.

Депутатський запит направлено на розгляд ОДА, яка в місячний термін має поінформувати про результати депутатів та облраду.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід