У місті на Рівненщині політичний конфлікт вирішують з допомогою… зеленки (Фото, Відео)

Опубліковано:

Тривають баталії навколо крісла міського голови у Вараші на Рівненщині. Все зчинилося, ще коли напкінці минулого року депутати голосували за відставку міського голови Сергія Анощенка, і триває досі. Головні фігуранти протистояння  – сам міський голова і секретар міськради Ірина Шурма. Останній нещодавно дісталося від активістів у камуфляжі, які увірвалися в її кабінет і облили зеленкою жінку та депутата Рожка.

Жінка встигла врятувати документи, які з її слів, хотів залити зеленкою чоловік у масці, а от її сукню було повністю зіпсовано. Втім, найбільше дісталося депутату Анатолію Рожку, якому зеленкою залили обличчя, інформує “Північ інфо”.

Постраждалі довго відтирали руки, ноги, шиї і обличчя від зеленки. А Ірина Шурма викликала поліцію, щоб зафіксувати факт хуліганства.

 

 

Окрім цього, у роботу сесій Варашської міськради неодноразово втручалися активісти у камуфляжі. Під час одного їхнього візиту навіть зчинилася бійка, після якої довелося госпіталізувати до лікарні депутата Анатолія Кречика. Місцеві журналісти стверджували, що серед активістів, які приїхали підтримати Сергія Анощенка бачили добре відомих рівненських “гастролерів”.

А тим часом і секретар міськради і міський голова вважають, що саме один з них керує містом. Ооботі посадовиці всіляко перешкоджають, у неї забрали печатку, а також її не пускали на робоче місце і блокували роботу.

Про Захід