Свалявські поліціянти розкрили два побутові вбивства

Опубліковано:

Правоохоронці Свалявського відділення поліції під час святкувань несли службу в посиленому режимі для того, щоб громадяни були в безпеці та спокійно святкували Різдво.

Масові заходи, присвячені новорічно-різдв'яним святам, традиційно відбувались біля головної ялинки Сваляви. Поліцейські групи реагування патрульної поліції та додаткові наряди з числа правоохоронців стежили за громадським порядком у місті. Грубих порушень зафіксовано не було.

“У період святкувань на території обслуговування Свалявського відділення поліції скоєно два тяжкі злочини – вбивства. Обидва кримінальні правопорушення були побутовими та трапилися не в публічних місцях. Ці злочини розкриті, особи затримані і перебувають під вартою”, – розповів начальник відділення Олександр Боднарчук.

Також поліцейськими групи реагування патрульної поліції Свалявщини виявлено 6 водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп`яніння. За всіма фактами водіїв відсторонили від керування автомобілем, вилучили водійські документи та склали адміністративні протоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння).

Поліція Свалявщини наголошує усім учасникам дорожнього руху на дотриманні правил поведінки на дорозі, не допускати правопорушень і в жодному разі не сідати за кермо у стані сп'яніння, аби вберегти не лише власне, а й здоров'я і життя інших.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

Про Захід