Закарпатські поліціянти “зловили” аж сімох п’яних водіїв

Опубліковано:

Результат драгера одного із яких  – понад три проміле алкоголю, повідомляє ГУНП у Закарпатській області.

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння працівники поліції задокументували за минулу добу в Ужгородському, Свалявському, Берегівському, Хустському, Тячівському районах.

У місті Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “Fоrd Fосus”, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп'яніння. Під час медосвідчення в лікарні в нього виявили 0,134 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Біля автозаправки в селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки “Volkswagen Pаssаt” іноземної реєстрації, на якому не горіли задні габарити. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом був житель сусіднього села Худльово з ознаками алкогольного сп'яніння. Драгер засвідчив у нього 0,88 проміле алкоголю. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

Двох нетверезих водіїв затримали берегівські поліцейські. Удень на вулиці Берегова працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки “Лада-Пріора”, на якому не було переднього номерного знака. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. Як з'ясувалося, машина була в ремонті, номерний знак знаходився у салоні. Проте у водія були ознаки алкогольного сп'яніння, драгер виявив у нього 0,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення і відсторонили його від керування.

Другий нетверезий берегівець керував ввечері автомобілем марки “Волга” й перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили літнього чоловіка до лікарні, де виявили в нього аж 3,1 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

У селі Ракош Хустського району патрульні зупинили вночі автомобіль марки “ВАЗ-2102”, на якому не світила одна фара. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Його доставили до лікарні, де виявили 2,5 проміле алкоголю. Від керування нетверезого водія відсторонили, машину затримали на спецмайданчик поліції.

Двох нетверезих водіїв виявили тячівські правоохоронці. В селі Вільхівські Лази патрульні зупинили ввечері автомобіль марки “ВАЗ-21013”, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Угля в стані алкогольного сп'яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій керував уночі в селі Терново автомобілем марки “ВАЗ-21010” і виїхав на зустрічну смугу руху, створивши аварійну ситуацію. Це помітили працівники групи реагування патрульної поліції й зупинили водія. Той був у стані алкогольного сп'яніння, в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили й відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

Про Захід