В Ужгородській міськраді засідала комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту

Опубліковано:

Насамперед члени комісії затвердили детальну схему організації одностороннього руху на площі Корятовича. Департаменту міського господарства доручили підготувати проект рішення виконкому про затвердження цієї схеми.

Демонтовувати чи ні обмежувачі руху в мікрорайоні “Північний” за зверненням одного з ужгородців, вирішили докладніше вивчити з виходом на місце. На додаткове вивчення відклали і облаштування обмежувачів руху на вулиці Миколи Лобачевського. А от щодо вулиці Вузької, 89 комісія доручила відділу муніципальної інспекції з благоустрою підготувати проект рішення виконкому про скасування попередньо прийнятого рішення про демонтаж обмежувачів руху. Члени комісії також підтримали рішення, що на вулиці Підгірній необхідно демонтувати обмежувачі руху, а на вулиці Леоніда Говорова їх встановлювати недоцільно.

Департаменту міського господарства доручили вивчити звернення Управління патрульної поліції стосовно проведення реконструкції кількох світлофорних об'єктів і визначити орієнтовний кошторис для проведення таких робіт. А ще – вивчити технічну можливість зміни циклу роботи світлофора: збільшення часу для автомобілів і зменшення для пішоходів на пл. Шандора Петефі. Члени комісії підтримали й облаштування світлофора на перехресті вулиць Закарпатської-Загорської.

На розі вулиць Стрільничної та Високої департаменту доручено встановити оглядове дзеркало, а біля міської дитячої лікарні – дорожній знак “Стоянка заборонена” з обох боків за 10 метрів від центрального входу.

Комісія не вбачає за доцільне вносити зміни до руху автобусних маршрутів до ЗОШ №20. Зате рекомендувала перевізникам запровадити в автобусах в автоматичному режимі оголошувати зупинки. Також затвердили проект положення про єдиний взірець проїзного документа для школярів.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради 

Про Захід